Дневен хороскоп

Хороскоп за 15 август 2019г.

Вчера, днес и утре сме под влияние на Пълнолуние, което обхваща зодиакалния знак Водолей и Лъв. Пълнолунието традиционно ни носи пълнота от знание за тенденции, които сме задали преди, към настоящия момент -събития, новини и разговори ще осветяват нашите взаимоотношения- лични или делови, положение в колектив и обществено-значими позиции, на кого и в каква степен можем да разчитаме и т.н.

6423Реагираме по-емоционално от обикновено на случващото се, същевременно сме склонни да проявяваме и оригинален, нетрадиционен подход, който внезапно може да отключи нови възможности.

Денят трудно протича по предварителен график и всъщност днес в по-значима степен, но и до края на седмицата са възможни изненади в информационният поток и не само, които ще наместват пластовете в нашите връзки. Едни ще се обновяват, заздравяват, ще преминават на друго ниво дори и за сметка на вид реформи /малки и по-големи според променени обстоятелства и придобити впечатления/, други могат да бъдат рязко прекратени, защото са изчерпани.

Всичко горе-описано ще влияе и на онова, което имаме-общо, в частност- това може да са преобразувания, които да изискват повишени разходи, вид инвестиции или предоговаряне на плащания и т.н.

Денят е подходящ да дадем максимума от себе си, за да заздравим отношения, които са важни за нас /лични или делови/, все още можем да влияем и да насочваме. Високата адаптивност, креативност са подчертано условие за успехи, постигане на цели…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е показателен за вашите взаимоотношения /лични или делови/, отличен признак е днес да получите подкрепа и одобрение от важни за вас хора, това е напълно възможно, ако целенасочено действате в тази посока, проявявате повече гъвкавост в общуването, ако това се налага, например да се изчистят недоразумения и т.н. Денят е емоционален, цветен, няма да ви липсва внимание и подкрепа, в краен случай ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате. Не са изключени повишени разходи, събития, които влияят на доходите ви или онова, което имате-общо, тенденцията се запазва до края на седмицата, но днес е подходящо да преговаряте за интересите си, да бъдете максимално социално активни, това ще даде положителни резултати, стига и да не реагирате прекалено емоционално, ако ви предизвикат…

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с ангажименти, някой от които и допълнителни, непланувани. Денят е подходящ да дадете максимума от себе си, за да завоювате по-престижни позиции на работното си място или да отстраните евентуални пречки, които се изправят по пътя ви към успехите в тази сфера. Разбирате за бъдещи тенденции, все още можете да им влияете, ако има нещо, което ви дестабилизира или действа зад гърба ви, можете да набележите алтернативи, обходни пътища към целите си, те ще бъдат по-видни от обикновено, оценете ги и действайте, това ще се запечата трайно, като минимум за следващите около две седмици.

Близнаци, Водолей, Везни– вие може да се оказвате в център от събития и имате уникален шанс да направлявате, насочвате тенденциите над средното ниво, като укрепвате връзки, привличате вид опека, сдобивате се с популярност и със съответните позитиви. Подходящо е да сте максимално социално активни, да обсъждате идеи, желания, да търсите и намирате вид опека, вероятността да я получите е повече от голяма. Ако все пак не всичко се развива точно така, както очаквате, осланяйте се на вашата изобретателност, креативност, променете нещо в подхода си, за да промените и крайният резултат, така че той да се окаже по-позитивен за вас от настоящия. Не забравяйте, че сега създавате фон във вашите взаимоотношения, който ще ви влияе дълго, като минимум за идните около две седмици, насочвайте според случващото се и без да губите крайните цели от поглед.

Риби, Рак, Скорпион– денят осветява приоритети, които са свързани с вашата професионална реализация, кариерно развитие, репутация като минимум. В този процес ви указват влияние външни и независещи от вас фактори или пък това е вашето семейство, най-близки хора и т.н. Ежедневието, ангажиментите, дори доходите ви могат да се променят, обновят, днес можете да получите подсказки за тенденции ,да ги обсъдите, насочите, ако се налага- да проявите повече адаптивност, да потърсите алтернативи и обходни пътища, които да ви подействат стабилизиращо, дори за да се предпазите от загуби- в един по-широк смисъл. Ще получите новини, някой от тях и изненадващи, тенденцията ще се съхрани до края на седмицата, но сега действайте на момента и според случващото се, преговаряйте за интересите си, укрепвайте взаимоотношения- това е ключът към успехите, който ще се отрази като минимум за идните около две седмици.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>