Дневен хороскоп

Хороскоп за 16 юни 2019г.

Луната е в Стрелец и клони към Пълнолуние, така че ще действа позитивно на възможности и то в по-далечна перспектива. Това твърдение се усилва от факта, че почти през целия ден Луната ще аспектира Юпитер и ще насочва вниманието ни към приоритети, които могат да се превърнат в повод за благоденствие и успехи през 2019г. или поне до началото на декември…Всички позитивни идеи, които възникнат в тази посока, разговори, предложения, дори вътрешни прозрения и вид убеденост- трябва да се разглеждат с повишено внимание. 

463832Традиционно и когато Луната клони към Пълнолуние ескалират вид развръзки, пик от новини и събития, които пак така показват “таван” от постижения. За съжаления част от информационният поток ще бъде преувеличен днес, в по-крайна форма изкривен, а в оптимален случай ще ни разкрива тайни, слаби звена, коитое полезно да забележим.

Луната в Стрелец ще компенсира в значима степен други аспекти, които показват, че сме склонни и към вид по-песимистични настроения, дори нетолерантност, словесна агресия…От вторник ще надделяват тези послания на звездите, така че е хубаво днес да се възползваме по оптимален начин от Луната в Стрелец и съответно- да направим пробив в избрано направление като провеждаме разяснителни разговори, разчитаме на философска мисъл, интуиция, способност да виждаме над обичайното шансовете и т.н.

Овен, Стрелец, Лъв- денят е изпълнен със силни емоции, не ви липсва внимание и подкрепа, може да чуете интересни, показателни новини, които да ви покажат възможности и в по-далечна перспектива на развитие. Луната в Стрелец подкрепя самочувствието и жизнената ви енергия, инициативността ви днес може да има широк отзвук- за успехи в личен или професионален аспект, за имиджа ви и т.н. Често сте в център от събития или указвате подчертано силно въздействие на околните. По-приятно може да се чувствате навън, а домажни или семейни ангажименти да ви натоварват, нека това да не е повод за недоразумения. Ако има някакви тайни или неточни представи, то те също са по-видни от обикновено.

Телец, Дева, Козирог- Луната “осветява” базисни приоритети, които засягат вашето семейство, близки хора и т.н. Ангажиментите ви в тази сфера може да са по-големи, но същевременно денят предоставя възможност да се справите с подобни приоритети по оптимално добър начин. Ако има някакви недоразумения или грешни представи свързани с партньори или приятели, днес те отново са по-видни от обикновено. Можете да се справите с разяснителни разговори, подходящо е да елиминирате вид разминавания, в по-неприятна форма-некоректност, ще имате нужната информация и способност за въздействие…

Близнаци, Водолей, Везни- фокус са отношенията с важни за вас хора, информационният поток е много усилен, може да водите разяснителни разговори, които да изчистят евентуални недоразумения. Те може да са свързани със съвсем практични въпроси, включително финансови. Денят трудно преминава по предварителен график, не са изключени допълнителни ангажименти, в този процес може да възникнат и повишени разходи. В оптимален случай харчите повече за хоби, развлечения, любими хора и нека това да не помрачи настроението ви, всичко да е добре планирано и т.н.

Риби, Рак, Скорпион- ежедневието ви е доста натоварено, но и резултатно. В различна степен ви показва таван от възможности, които са свързани с бъдещи перспективи на развитие, ежедневие, на къде получавате “зелена светлина”, кои са слабите звена, които препятстват успехите ви или чувството ви на щастие-общо. Възможно е известно разпиляване между това, което искате и се налага да правите, подходящо е днес да пренаредите приоритетите си, така че да сте оптимално успешни и нека вид прозрения, новини и т.н. са верен ориентир и за по-далечни перспективи на развитие, ще имате достатъчно подсказки в това направление…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>