Дневен хороскоп

Хороскоп за 20 април 2019г.

Слънцето преминава в Телец и аспектира Уран, така че от днес и през идните няколко дни реакциите ни ще са доста по-спонтанни от обичайното, мнозина ще усещат приятно въодушевление, други- доза нервно напрежение, защото ще се усили в пъти желанието да се действа, за да се постигнат намерения, за да се получи нещо любимо, ценно, поне да се удържи. Тенденцията може да е съпътствана с изненади, бързо превключване в нови условия, към които трябва да се приспособим според случващото се, понякога това може да е само предчувствие, че времето на определени възможности изтича и се налага по-голяма инициативност.

478128Всички начинания от днес и до средата на май ще прорастват бързо и стремително, причината може да в усилваща се инерция или устрем в собствените начинания.

При Слънце в Телец е почти неудържим стремежът да подобрим благосъстоянието и комфорта си на съществуване, под влияние на това сме склонни да извършваме реформи, дори такива, за които до този момент не ни е стигала мотивация, смелост или сили.

От днес и през идните няколко дни става ясно на какво най-много държим ние и хора от близкото ни обкръжение, на какво можем да разчитаме, ще впрегнем енергия, за да преумножим онова, което имаме и почувстваме удовлетворение, разбираме в по-ярки краски евентуално- кои са слабите звена, които ни дестабилизират в чисто материален план, но не само- може да касае и други сфери,които се отнасят до сигурността ни…

Откриваме нови и неподозирани в себе си и околните качества, все едно сме в различна, понякога екстремна ситуация, при която се покачва адреналинът и се постигат върхови резултати. Хубаво е да сме по-отворени към новото, нетрадиционото, да обръщаме внимание на идеи, предложения, които да разчупят статуквото или да са повод да постигнем по-добър резултат от настоящия.

Следобед Венера преминава в Овен и през идните няколко седмици няма да чакаме повече и да бленуваме, а енергично ще преследваме, за да вземем сами онова, което желаем- любов, пари…Може би предстои бурен период на влюбвания, страсти, чувствата са открити, “горящи”, ще ставаме свидетели на ярки изказвания, разкрития- когато обичаме или изпитваме неприязън ще го изразяваме почти без задръжки.

Луната е в Скорпион- действа като  “цветен филтър”, през който гледаме обикалящата действителност, владеят ни страсти, едва ли някой ще остане безразличен, оформя се фокусна точка, която позволява да се надникне отвъд видимото, да се разкриват първопричини на случващото се.

Може да имаме силни предчувствия, които да ни помагат инстинктивно да реагираме оптимално правилно, целесъобразно…

Налага се висока адаптивност, в трансформираща се среда на съществуване, Луната в Скорпион ще ни помогне в това направление, особено, ако се доверяваме на вътрешния си глас и съответна- прозорливост.

Овен, Лъв, Стрелец– все по-важна тема става материалното ви благополучие или сигурност на различни нива. Днес могат да ви обземат предчувствия, да възникват спонтанни идеи, предложения, нови възможности, които да материализирате. Денят е динамичен, пълен с предизвикателства, но и шансове, които не бива да пропускате. Все пак е полезно да планувате на момента, за да сте адекватни на случващото се, денят трудно преминава по предварителен график…Може да научавате тайни, да възникват обходни пътища към целите ви.

Телец, Дева, Козирог– може да почувствате възход на вашите сили, възможности поради внезапно възникнали и нови възможности, идеи, предложения, които се отключват, все едно е достигнат някакъв преключващ за вас момент, действащ ви освобождаващо, вдъхновяващо… В краен случай и според индивидуалните зададени вече тенденции, може да стигате до извода, че “когато се обърне колата, пътища много възникват”…Днес няма да ви липсва компания, внимание, вероятно ще промените начина, по който възприемате част от близкото си обкръжение и не без причина. Едни отношения ще станат за вас по-ценни, други- ще преминат в етап на преосмисляне, посоката е показателна от днес и през идните няколко дни…

Близнаци, Водолей, Везни– денят е подходящ да укрепите най-близката си среда на съществуване- като дом, семейство, отношения с най-близките ви хора. Моментът е силно преобразуващ, ще продължи от днес и през идните няколко дни, ще ви даде шансове да скрепите връзките си, да подобрите средата си на съществуване, да изчистите евентуални недоразумения. Ако това не ви интересува, тогава вероятно ще се фокусирате върху нещо друго, което касае базисна сигурност, финансово благополучие. Може би ще смените подхода си, за да получите по-добър резултат от настоящия, ще разчитате на повишаваща се социална активност, създаване и укрепване на важни за вас връзки, които действително ще се превръщат в мост към успехите ви. Все пак денят изисква висока адаптивност…Пазете се от спонтанни и/или необмислени харчове…

Риби, Рак, Скорпион– партньорските отношения стават все по-важни за вас, възможно е да усещате, че нещо около важни за вас хора се променя, а вие трябва да реагирате адекватно на случващото се, за да скрепите отношенията си и не позволите да изгубите контрол над ситуацията. В друг вариант- заздравяването или преобразуването на вашите връзки ще гарантира и сигурност- финансова, но не само…Доверявайте се на интуицията си, търсете първопричини за случващото се, градете стратегии на тази база, използвайте нещо ново и различно, за да получите по-добър резултат от настоящия…Владеят ви силни страсти и може да прекарате деня цветно, запомнящо се, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Този процес може да е съпътстван и с научаване на тайни или пък шанс да се възползвате от скрита информация, помощ, обходни пътища…

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *