Дневен хороскоп

Хороскоп за 24 октомври 2018г.

До 18 часа българско време Луната е в Овен, през целия ден е в орбис на съвпад с Уран и опозиция на Слънцето, на практика това астрологично събитие ще направи настроението ни твърде неустойчиво, рязко можем да мнението си, линията си на поведение, трудно ще владеем емоционалните си преживявания и на практика денят може да се окаже рисков, превратен за мнозина. Както вече съм казвала- колкото и да е изненадващ развоя, той все пак не е случаен, а е следствие на натрупани тенденции в миналото, които сега ескалират с пик от събития, новини, развръзки. 

219427Днес и утре е почти невъзможно да не бъдем въвлечени в някакви ярки изказвания, разяснителни разговори, които ще наместят пластовете под краката ни на различни нива- професионално развитие, лични отношения.

Трябва да помним също, че зададени тенденции днес и утре ще са почти неотменяеми и нека по-скоро ни зарадват, отколкото обратното. Самите ние- трябва да сме по-внимателни в своите реакции, да действаме така, че да постигаме добре обмислени цели, а не под влияние на преувеличени страсти и преживявания-спонтанно да предизвикаме развой, за който по-късно може и да съжаляваме.

Днес и утре са дни, които са много показателни- как ще преминат и идните седмици, а може и повече, на кого и какво можем да разчитаме, кой ни дестабилизира . За родените през тези дни- събитията са показателни за цялата предстояща година.

Природата реагира по уникален начин на тези напрегнати аспекти между водещи астрологични фактори- Луна и Слънце, включващи и Уран…подобен по-лек или силен катаклизъм може да се надигне и в душата ни, нека не предизвика поражения, зависи и от нас- до колко сме внимателни, предпазливи и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– настроението ви е доста неустойчиво, възможно е да ескалира напрежение между вас и важни за вас хора, които да доведат до преобразяване на връзките ви-лични или делови. В оптимален случай- ще изчистите недоразумения, които ескалират от доста време. В друг случай-може рязко да скъсате връзки, които вече са изчерпани. Каквото и да е, трябва да се отчете също, че материалното ви състояние е пряко свързано, зависещо от подкерата, която можете да получите. Ако насочите усилията си в правилна посока, откриете или се съюзите с подходящи личности, преговаряте за интересите си- днес спонтанно, дори изненадващо- може да получите нещо значимо, да откриете нов източник на доходи, да се доберете до бонус, морално удовлетворение и т.н. Хубаво е да сте по-внимателни към здравето си.

Телец, Дева, Козирог– ако има някакви тайни процеси или такива, които са извън контрола ви- днес ще се проявят по един ярък начин и могат да повлияят на партньорските ви отношения, обществено положение-общо. Разяснителни разговори и изненади в информационният потока са повече от вероятни, но нека това знание се превърне в повод да отстраните недоразумения, да вземете правилни, оздравителни решения…Ако все пак това е невъзможно- вероятно е дошъл моментът за промени в “тактика”, отразяваща се отново на -отношенията. При всички случаи- желанието ви да промените нещо в линията си на поведение и да действате спонтанно, непредвидимо е повече от голямо, нека да бъде и целесъобразно.

Близнаци, Водолей, Везни– настроението ви днес е доста неустойчиво, вероятно поради провокации, които ескалират от страна на другите- може да ви се струва, че действат твърде непоследователно и ви изненадват. Изненади са възможни на работното ви място, в ежедневието, трябва да сте по-внимателни, да разчитате предимно на себе си, вероятно да планирате на момента, за да се предпазвате от непредвидени ситуации, но и да не пропускате възможности…Имате шанс да обновите позициите си, но трябва да действате внимателно ,стратегически, рязко и решително да отстранявате евентуални препятствия.

Риби, Рак, Скорпион– продължават да ескалират промени, които касаят личните ви взаимоотношения- партньори, деца, дори отношения с приятели. Проявяват се всички силни или слаби звена в този сектор, понякога и под формата на изненада. Същевременно моментът е подходящ да вземете мерки,  все едно сте на житейски кръстопът и точно сега и следствие на случващото се трябва да изберете оптимално правилна посока, която ще скрепят връзки, предимно онези, които истински са важни за вас, припомням, че околните са повод за печалби или загуби…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *