Uncategorized @bg Дневен хороскоп

Хороскоп за 26 октомври 2018г.

Луната транзитира през последните градуси на Телец и ни занимават чисто материални приоритети, възможно е въпроси от типа на: “какво давам, а какво получавам” може да се превърнат в повод за разяснителни разговори, важни решения и т.н. 

451833През целия ден ескалират ситуации, които предразполагат към преувеличения в преживяванията, очаквания към отсрещната страна. 

Същевременно денят е много подходящ да стабилизираме и подобрим статуса си, да подействаме позитивно на онова, което отчитаме за ценно, стига да не позволим силни чувства и желание за притежание да преминат определени граници и да предизвикат точно обратен ефект.

Денят може да премине оптимално позитивно, ако практичните оценки, към които сме предразположени така или иначе днес са в съчетание с конструктивни преговори за нашите интереси, съответни действия, ако се стопират спонтанни и емоционални реакции. В такъв случай и следствие на вид подкрепа- ние можем да преумножим онова, което имаме, да се доберем до значими печалби и т.н.

Желанието да постигнем комфорт може да подтикне мнозина действително към инициативи водещи до значими печалби, отстраняване на “пробойни”, където изтичат ресурсите ни..В друг вариант обаче- това може да е повод за повишени разходи, над средното ниво, понякога и не оправдани, но с цел да си угодим, да си доставим удоволствие и т.н.

Като цяло денят е показателен за финансовото ни състояние- на какво можем да разчитаме, подходящо е да въздействаме точно днес на тази сфера от живота ни с инициативи, анализи и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е показателен за материалното ви състояние, съответно- какво го дестабилизира, на какво можете да разчитате като печалба и т.н. В повечето случаи и към настоящия момент- финансите ви са пряко свързани с подкрепата, която можете да получите от влиятелни личности или партньори-лични или делови. Вероятно е добре да се ориентирате към заздравяване на връзки, преговори за интересите ви, за да задържите или преумножите онова, което имате-общо. Все пак повишени разходи не са изключени, както и недоразумения по подобни въпроси, опитайте се да ги избегнете съзнателно…

Телец, Дева, Козирог– Вие сте в център от внимание в повечето случаи поради повишената ви инициативност, демонстриране на твърди или решителни действия. Възможно е да се окаже, че очакванията ви спрямо ваши партньори-лични или делови, влиятелни личности- са били преувеличени, разминават се с очакванията ви или отсрещната страна по-скоро ви дестабилизира, отколкото обратното. В повечето случаи отново- не бива или не може да се съмнявате в добронамереността на отсрещната страна, а от вас се изисква да стиковате интересите си с разяснителни разговори. Ако това все пак не доведе до очакваните резултати, значи- недоразуменията между вас са много по-дълбоки и не от вчера, вероятно ще се изисква по-сериозен анализ- до колко съответна връзка ви носи полза /морално, материално удовлетворение/- или точно обратното.

Близнаци, Везни, Водолей– денят е много натоварен, понякога с ангажименти извън обичайното, но те са пряко свързани за онова, което имате. Днес можете силно да повлияете на тенденции свързани точно с финансите ви или професионалната ви реализация. Можете да превъртите евентуални провокации във ваша полза, стига да действате стратегически, да разчитате предимно на себе си и внимателно избирате средата си на съществуване, тоест не позволявате “другите” да ви дестабилизират. Идентифицирате ясно- пробойните, в личето на хора или обстоятелства, днес най-силно можете да влияете на тези процеси…

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток днес е усилен, препоръчително е да сте социално по-активни, за да не пропуснете възможности. Вие сте под особената опека на звездите и или “минавате между капките” или успявате действително да превъртите предизвикателства в позитиви чрез креативен подход, опека от влиятелни личности, важни за вас хора. Все пак не преминавайте определени граници на добрия тон, прекалено големи очаквания спрямо отсрещната страна могат да предизвикат недоразумения, дори загуби…

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *