Астрология Нумерология Нумерология и символи

Число на Разума

В нумерологията само от деня на раждане /без месец и година/ се съди за начина, по който възприемаме информацията, след това я обработваме и съответно реагираме /при условие, че сте родени от 10 до 31-редуцирате до едноцифрено число/.

Ако пък към деня прибавим редуцираното число на нашето собствено име /без бащино и фамилно/, тогава разбираме и към какви допълнителни уроци се насочваме, как променяме мисленето си под влияние на името си, на натрупания опит. За да се сдобиете с тази информация, можете да разгледате тълкуванията за деня ви на раждане –самостоятелно и тълкуванието на сборното число- денят плюс собственото име. Пример: Иван, роден на 25
Иван- 9+3+1+5= 9
Ден-25-2+5= 7
7+9= 7

1      2     3     4    5     6     7     8      9
А     Б    В     Г    Д     Е    Ж    З      И
Й     К    Л    М    Н    О    П     Р      С
Т     У    Ф    Х   Ц     Ч     Ш     Щ    Ъ
Ь     Ю  Я

1- вие мислите логически, целенасочено и стратегически. Рядко някой успява да повлияе на първоначалното ви мнение, защото убежденията ви са твърди и подплатени от рационални доводи. Винаги се стремите последната дума да е вашата.
2- вие мислите емоционално и за това понякога позволявате да ви влияят, както на решенията в ключови моменти, така и в ежедневието, когато трябва да се съобразявате повече с другите. Притежавате отлична интуиция, имате силни предчувствия.
3-вие мислите творчески, но ви е трудно да се концентрирате само върху една цел или идея. За това може да изглеждате непоследователни в изказа и решенията си, но все някак успявате да постигнете намеренията си, често и чрез доза късмет. Склонност да се изкривява и украсява реалността.
4- вие мислите методично и практично. Всяко решение се обмисля внимателно, но когато се стигне до него то е окончателно. Но вие сте склонни да пропускате шансове, защото се чувствате неуютно, когато трябва да рискувате.
5- вашата мисъл е бърза, адаптивна и находчива. Съобразно интереса ви, вие сте способни да вземате моментални и безпристрастни решения. Точно тези ваши качества са водещи и полезни, в най-трудните ви превратни моменти, които не рядко присъстват при това число.
6- вие мислете справедливо и умеете да виждате и двете страни на „медала”. Добър слушател и събеседник сте, никога не ви убягват детайлите и мотивите, водите се от тях и после ги използвате в своя полза.
7- никога отговорите на въпросите не са лесни за вас. Вие сте склонни да се потапяте в детайли, често невидими за околните. Рядко някой може да спори с вас и да ви убеди в нещо, при условие ,че вие сте приели дадена истина за факт. Мисълта ви е жадна за нови знания и опит, които усвоявате перманентно. Отличен манипулативен усет.
8- вие притежавате способността да гледате от високо, така че умеете да виждате проблемите в цялост и рядко губите реалистичен поглед върху ситуации и хора. За това не губите посока, знаете какво можете да очаквате, а и как да го постигнете.
9- вашата мисъл е светкавична, остроумна и емоционална. Вие не обичате завоалираните думи, за това изказа ви е ясен, директен, подобно на собствените ви съждения. Но бързата мисъл поражда и бързи реакции, така че понякога първо говорите, а после се замисляте за последиците. Дипломатичността не е силната ви страна.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *