Козирог

седмичен хороскоп 02.12-08.12

Козирог
Малко по малко, поради различни обстоятелства и провокации, ще се обърнете към „духовното начало”, към дълбоко залегнали страхове и желания. Декември е на равносметки за вас, а Новолунието във вторник ще постави началото на този процес.
Понякога е полезно да се отдръпнем за малко от обществената активност, за да „погледнем от страни” всички пречки по пътя към главната цел- щастие.
Традиционно в месеца на Стрелеца, за вас е подходящо да се отскубнете от всичко, което ви тежи. По желание или не, ще приключат ангажименти, проекти, връзки и идеи, не конструктивни или изчерпани като възможност за реализация. Не бива да съжалявате за нищо, защото след време ще получите съответни компенсации. През първите два дни тонусът ви не е висок, така че трудно се справяте с текущи ангажименти. Пазете психическото, за да не пострада и физическото ви здраве.
В сряда и четвъртък сте много емоционални, генератор сте на събития, в център сте на вниманието. Изплуват отрицателни и положителни страни от характера ви, със съответните последици.
В края на периода, чисто материални въпроси са в основата на добрия тон или точно обратното-спорове и недоразумения. Така или иначе „финансовия” мотив е способен да трансформира важни връзки. Задайте съзнателно по-позитивни перспективи.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *