седмичен подробен хороскоп

Важни астро-аспекти за 02.12-08.12

Начинът на мислене или „съзнанието" определят битието- истина, в която все повече хора вярват, защото това е „лост" за известен контрол върху събитията и „отправната точка" на бъдещи тенденции. В митологията Меркурий е вестоносец на Боговете и посредник за желанията на хората, а в астрологията оформя базисни съждения, определя възможността ни да разсъждаваме логично или точно обратното-абстрактно, прагматично или емоционално, нюансите са много, но силно поставеният Меркурий до голяма степен е гаранция за успех, който разбира се може да не се реализира при слаба воля.

Начинът на мислене или „съзнанието” определят битието- истина, в която все повече хора вярват, защото това е „лост” за известен контрол върху събитията и „отправната точка” на бъдещи тенденции. В митологията Меркурий е вестоносец на Боговете и посредник за желанията на хората, а в астрологията оформя базисни съждения, определя възможността ни да разсъждаваме логично или точно обратното-абстрактно, прагматично или емоционално, нюансите са много, но силно поставеният Меркурий до голяма степен е гаранция за успех, който разбира се може да не се реализира при слаба воля. Повече от два месеца планетата беше в Скорпион и малко по малко, почти неусетно оформи нови нагласи в посока – критичност, подозрителност, потайност, подчертана субективност.  Вглеждането в детайлите и ретроспекциите обаче, се оказаха доста полезни за мнозина и може би те ще

променят Съдбата им. Други пък ще запазят в сърцето си известна горчивина от анализи, които като тема са изчерпани. Перспективите са различни при всеки, но периодът на „трансформации” в съжденията приключва в сряда. До вторник мисли и действия се припокриват,но обслужват предимно личния интерес. Подходящо е да се сключват сделки /особено с движимо имущество, превозни средства/, да се водят преговори. Изказът е рязък, тонът по-прям и почти безкомпромисен към недостатъците на околните, но това е добър повод за отстраняване на не конструктивни идеи. Новолунието в сряда напомня, че каквото посеем, това ще жънем поне един месец.

В четвъртък Меркурий преминава в Стрелец и този транзит ще изисква определена пренастройка. Ще се изживее като „психическа умора” или разсеяност, непоследователност в действията. Обективно в петък ще можем да разчитаме повече на интуицията си, отколкото на здравия разум. През втората част от седмицата “чувствата” ще ръководят решениятаkonkurs-0004или пречупените през призмата на собствените ни представи очаквания. Тенденцията ще се подкрепи и от мистериозния Нептун, който ще изкриви границата между мечти и реалност.

 

Пазете се от спекуланти и манипулатори, за да не загубите нещо в пряк и преносен смисъл. От четвъртък до неделя не е удачно да се подписват договори и да се оформят важни документи. Избегнете окончателни становища по приоритетни въпроси! Ако е възможно, отложете ги за след 09 декември. През цялото време чувствата се филтрират от прагматизъм, дори егоизъм. Очакванията ни към най-близките в този смисъл са преувеличени, а това често усложнява взаимоотношенията, води до отчуждение. Имайте го images 7xzmdtax5izxdp1b4z2.jpg c9550 30284666предвид и бъдете по-толерантни, особено в сряда и четвъртък, така ще си спестите недоразумения!

 

В понеделник и вторник е подходяща  вид  диета- ще подейства добре и на “излишните” килограми и на здравето ви. В сряда и четвъртък са уязвими костите и зъбите, по асоциация – храносмилателна система, кожа. В петък и събота се обградете с приятели и позитивно настроени хора, за да повишите тонуса си. В неделя имунната система е занижена и по-податлива на вируси и инфекциозни заболявания.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *