Телец

Седмичен хороскоп зоди Телец 03.02-09.02.2014г.

Телец
Ако до този момент погледът ви е бил обърнат към миналото, били сте склонни на преоценки, ярки емоционални преживявания, то от тази седмица постепенно ще обърнете поглед към бъдещето, но с повече яснота и без илюзии. Възможно е тази тенденция да се дължи на важните разговори и получена информация, която определяше и психическото ви състояние, а и нивото ви на справяте с текущи задължения.
Разплита се сложен възел свързан с влиятелни за вас лица.
В понеделник и вторник на повърхността изплуват някакви скрити обстоятелства препятстващи развитието ви. Ако имате скрити врагове или недоброжелатели спокойно можете да ги единтифицирате през тези дни. Това е период, през който събитията до голяма степен са извън вашия контрол. Сблъсквате се с някаква „неочакваност”, така че е целесъобразно да избягвате всякакви рискове. Не позволявайте да ви замесват в интриги…
Все пак при нужда ще получавате вид утеха от приятели, важни за вас хора. Напомням, че през тази седмица всичко чуто /поради влиянието на Нептун/ ще се ревизира и преоцени в края на февруари.
В сряда ,четвъртък и петък миналото ви настига по различни поводи. Стари приятели и роднини се сещат за вас, вие си спомняте за някой който вече не присъства в живота ви, възраждат се отминали събития- вариантите са много.
През месеца на Водолея се актуализират въпроси свързани с вашата кариера. До края на февруари честолюбивите ви планове са подложени на изпитание. Имайте го предвид и бъдете по-дипломатични, упорити и позитивни.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *