Водолей

Седмичен хороскоп зодия Водолей 03.03-09.03.2014г.

Водолей
До средата на седмицата ще преживеете някаква „метаморфоза”, продиктувана от събития или единствено лични преживявания, след което ще изкарате на показ всичките си прикривани емоции, ще бъдете много по-открити. Венера от четвъртък ще навлезе във вашия зодиакален знак и до края на март ще повиши само-оценката ви, ще ви направи по-привлекателни за околните.Всъщност, това ще отключи редица благоприятни обстоятелства, особено, ако сте по активни, водите преговори, срещате се с повече хора….”Искайте, за да ви се даде”- гласи една поговорка и тя е доста валидна за вас почти през целия март. Може и да не получите точно очакваното, но задължително ще се оформят нови възможности.
Самите вие можете да изненадвате околните с вид инициативи, интересни идеи и т.н.
Ретроградното движение на Сатурн ще засегне и вас, то се отнася до задълженията ви и отговорностите, решения та и въпросите, които са се оформили през есента на 2013г. Сега предстои тяхното „преработване”, „тестване” на устойчивост, което не се изживява винаги леко, но пък е много полезно. Важни са решенията и изводите, които ще направите през тази и следващите две седмици, поведението което ще последва като реакция…то може буквално да ви премести в качествено нова обстановка /домашна и работна/ до средата на юни. Обърнете внимание на тенденциите до средата на март и ако е възможно ги канализирайте в подходяща за вас посока.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>