Телец

седмичен хороскоп 04.11-10.11

Телец
Тъй като Венера е управител на вашия знак, промяната на положението й ще се усети силно от вас. В оптимален вариант, вие постепенно ще станете по-прагматични и пестеливи по отношение на личните ви ресурси- емоции, чувства, пари, като едновременно с това ще нарасне самочувствието ви и вярата в собствените ви възможности.
В друг вариант обаче, преосмислянето на всичко ценно, ще внесе доза отчуждение, трансформации в обвързаността ви, особено, ако са на лице конфликти на авторитети, оформено вече противопоставяне на воли и поети отговорности. В този случай ще е на лице бърза ескалация на проблемите, които ще трябва да се разрешат.
Не забравяйте, че сте в много хубав период да се сдобивате с поддръжници, партньори, на които да можете да разчитате дълго време. Дори и да ви изглежда ,че те ви натоварват и ограничават по някакъв начин, всъщност са необходимо условие за личната ви стабилизация в обществото. Имайте предвид тази тенденция и бъдете по-толерантни в общуването.
Препоръчително е, до четвъртък да приключите с подписването на документи, воденето на преговори /при условие, че сте поели такива ангажименти разбира се/. След тази дата е възможно обстоятелствата да се объркат и да настъпи забавяне, разминавания с очакваните резултати.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *