седмичен подробен хороскоп

Седмичен хороскоп за 04.11-10.11

През настоящата седмица Луната е във фаза „Първа четвърт", така че образно казано, каквото посеем сега, ще пониква и расте през целият месец.
Ясно е ,че е добре да бъдем по-позитивни ,за да създадем и съответните тенденции.
В най –благоприятна позиция са земните знаци: Козирог, Телец и Дева.
От една страна те ще бъдат по-инициативни и амбициозни, а от друга звездите ще ги подкрепят по пътя към осъществяването на личните им намерения.
През настоящата седмица Луната е във фаза „Първа четвърт”, така че образно казано, каквото посеем сега, ще пониква и расте през целият месец.
Ясно е ,че е добре да бъдем по-позитивни ,за да създадем и съответните тенденции.
В най –благоприятна позиция са земните знаци: Козирог, Телец и Дева.
От една страна те ще бъдат по-инициативни и амбициозни, а от друга звездите ще ги подкрепят по пътя към осъществяването на личните им намерения.
Водните знаци: Скорпион, Рак и Риби, ще имат шанс да се развиват, благодарение на сътрудничество и чужда подкрепа, в не по-малка степен- самоанализ, критично мислене, интуитивно откритие на благоприятни възможности.
Огнените знаци : Овен, Лъв и Стрелец ще действат повече по „принуда”, под диктата на вече формирани обстоятелства. За да имат успехи, ще им се налага да са по-гъвкави.
Въздушните знаци: Везни, Водолей и Близнаци по природа са креативни и ще могат да „материализират” идеите си, при условие, че залагат на натрупания си опит и доказан авторитет в миналото. За тях указанията са да „надграждат”, да избягват „резки завои” в приоритетите си.
Важно астрологично събитие през седмицата е преминаването на Венера в зодиакалния знак Козирог. Тъй като тази планета отговаря не само за чувствата ни, а и връзката ни с всичко ценно, онова, което има стойност за нас, също и възможността да го придобиваме, през следващите дни, а и месеци ще настъпят промени в горе-споменатата сфера. Постепенно ще усетим новото влияние, като станем по-пестеливи, прагматични и въздържани. При някой, това ще се реализира на ниво „вътрешна нагласа” , а при други, като необходимост или невъзможност да не се съобразят с „императивното послание”.
Всъщност вече съм писала за „струпването на планети” в Скорпион /отговарящ за банки, чужди пари, кредити и т.н/. така че ,аз очаквам някакви рестриктивни мерки в тази област, своеобразно свиване, което ще рефлектира върху нас. Предстои да видим през следващото полугодие.
Препоръчително е обаче, на този етап да усетите „на къде духа вятъра” и да вземете мерки…
Друго важно астрологично събитие е ,обръщането в „ретрограден ход” на Юпитер от четвъртък до началото на март.
През това време ще се преосмислят или трудно ще се развиват въпроси свързани с недвижимо имущество, домашни проблеми, битови условия на живот, квартирни дела, вид премествания, покупко-продажба на имоти и т.н. вариантите са много и ще се проявят по различен начин при отделните хора…
В понеделник Луната е в Скорпион и е наложително да сме по внимателни към половото си здраве. Във вторник и сряда пазете кръвта си чиста.
В четвъртък и петък уязвими са костите и зъбите.
В събота и неделя се опитайте да се разтоварите- психически и физически, като потърсите компанията на добри приятели. Моментът ще е доста благоприятен за подобни мероприятия.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *