Стрелец

Седмичен хороскоп зодия Стрелец 07.04-13.04.2014г.

Стрелец
Огнената енергия на Овен ви подкрепя и ако не друго, то поне не ви липсва доза ентусиазъм, хъс за победа, който ви прави по-експанзивни в действията и намеренията ви.
От вторник тази тенденция ще се подсили и от Меркурий, който ще подсили авантюристичните ви нагласи, както и склонността ви да поемате някакви рискове. „Който не рискува-той не печели”-гласи една поговорка и тя е валидна, но все пак е важна границата, която ако се премине ще преобърне ситуацията срещу вас.
По младите стрелци са застрашени от загуби, като удовлетворяват лични прищевки или пък харчат средства за любими хора.
По-възрастните /особено онези, които имат собствен бизнес/ трябва да избягват необмислени инвестиции, които трудно ще си върнат!
Все пак финансовото положение продължава да е сложно и се отразява върху сърдечността, партньорските взаимоотношения.
Най-критични за чисто материални въпроси за разрешаване са понеделник и вторник.
Сряда и четвъртък са успешни, искайте, за да ви се даде, подходящо е да сте по-инициативни, дори агресивни в преследването на целите ви.
В петък и събота ескалира напрежение, което не е във ваша полза, особен, ако се конфронтирате с влиятелни лица. Можете да преобърнете негативите в позитиви с дипломатичност. Действията ви през тези дни имат значим отзвук за социалния ви статус, така че е особено важен подходът ви към текущите предизвикателства.

През цялото време сърдечност и обич имате шанс да срещнете в дома ви, не извън него.
Крайно неблагоприятно е да се започват нови любовни авантюри до края на седмицата, въпреки че мнозина ще са изкушени в това направление.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>