Дева

Седмичен хороскоп за 07.10 – 13.10

Дева
Водите успешни преговори, речта ви е въздействаща и сте способни чрез общуване да облекчите в значителна степен положението си, да постигнете набелязаните цели. Имате шанс и да създадете доста полезни партньорства /делови и лични/, да укрепите стари връзки, така че да получите сериозна подкрепа при нужда.
Въпреки всичко разходите ви са нараснали значително, може би ви се налага на този етап повече да инвестирате, отколкото да получавате. В друг вариант, вие помагате на близки и любими хора и това е на път да изчерпи ресурсите ви.
Чисто материални въпроси няма да търпят повече отлагане и ще изискват определени адекватни действия от ваша страна в края на периода.
Внимавайте, особено, ако ви се налага да уреждате някакви имуществени сделки. Звездите предупреждават за загуби, така че е най-добре да отложите важни финансови решения или пък да се консултирате с доказани специалисти по интересуващия ви профил.
Като че ли сега е най-удачно да пестите физически и психически усилия, да действате “на момента” според нововъзникналите обстоятелства.
Много скоро ще получите “нов заряд” от творческа енергия, а и възможности.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *