Овен

Седмичен хороскоп за 07.10 – 13.10

Овен
В началото на седмицата Луната преминава през вашия дом на “трансформациите” и вие съзнателно или съвсем инстинктивно ще реагирате по начин, който да промени статуквото. Добрата новина е, че сега сте доста прагматично настроени, имате шанс с “хладен ум” не само да отстраните препятствията по пътя си, но и да извлечете значими ползи, които реално да повишат социалния ви статус.
Явно нарастват решимостта и твърдостта ви, а амбицията ви да постигнете набелязана цел ще се преследва безкомпромисно, почти до фанатизъм. Разбира се, че всичко зависи и от личното ниво и от какви позиции тръгвате. Но преувеличените ви претенции, както към вас самите, така и към околните няма да останат незабелязани.
За съжаление, мнозина от вас ще са склонни да фокусират или изместят отговорността за успехите или провалите върху другите. Вярно е, че в последно време вие подчертано зависите от поведението, подкрепата и решенията на партньорите ви /лични и делови/, но знаейки това, би трябвало да се стремите да изгладите”ръбовете”, а не да създавате нови. До каква степен сте успели ще стане ясно в края на периода.
Петък е критичен – не забравяйте, че човек си е най-голям приятел и враг във важни моменти, когато се гради бъдещето!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *