Рожденият ви ден Стрелец

Хороскоп за родените на 09 декември

Родените на 09 декември  са енергични, пленителни с позитивния си, огнен, магнетичен дух.

Обичат приключенията, предизвикателствата, така че често животът им е достоен да се опише в роман, бурен, изпълнен с предизвикателства, но и множество възможности.

Обичат да водят битки, за да докажат смелостта и качествата си. Дори и несъзнателно по този начин, те перманентно се въвличат във вид предизвикателства. Но не се стремят да печелят на всяка цена. Губят устрем или желание, ако това ще навреди на други философски възгледи, дори- доброто им настроение…

Интелигентни и често над средното ниво, понякога може да губят фокус или пък да се разсейват, подават на изкушения, а това може да ги представя като противоречиви или по-сложни за опознаване натури.

В повечето случаи са  по детски чисти, но нямат достатъчно сетива, за да предвидят опасностите, в които сами се забъркват.

Професионална реализация- не обичат ограниченията, така че работата им трябва да е динамична, да включва творческия им потенциал или енергия, която изисква динамика, движение, буквално и в по-широк смисъл. Почти е изключено да се задържат на едно място, ако заниманията са предимно рутина.

Партньорски отношения: чаровници, които с лекота печелят симпатиите на противоположния пол. Но много по-лесно привличат внимание, отколкото да задържат своето собствено или пък определен партньор. Връзките им трябва да са изпълнени със страст, живот, любов. Ако „огънчето“ угасне, тогава продължават напред или предизвикват човека до себе си сам да си тръгне. Трудно се обвързват в ранна възраст, а ако това се случи, тогава отношенията са перманентно подложени на проверка за лоялност и изпитание. С натрупване на опит и през годините, това трябва да се преодолее, но ако желаят…

Мистично значение: показва личност, която постоянно се бори между вътрешни противоречия свързани с изкушенията на материалното и други по-възвишени идеали. Все пак това допринася за духовното израстване през годините.

Символ: Състрадание

Известни личности родени на тази дата са: Стефан Данаилов- български актьор и политик, Джон Малкович- американски актьор, Костадин Паскалев- български политик, Джуди Денч- британска актриса, Фелисити Хъфман- американска актриса, Джеси Меткалф- американски актьор.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *