Риби Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 09 март

Родените на 09 март са идеалисти, позитивно настроени личности, които преследват своите цели със забележителен ентусиазъм.

Често са вярващи и се стремят да изпълнят мисия, да застанат зад кауза, да помагат на другите и т.н.

Все пак са и доста практични, интелигентни, така че успяват да имплантират своите качества и високи стремежи в чисто практични цели и да спечелят от това- чисто материални блага, морално удовлетворение и т.н.

Животът им не рядко прилича на едно голямо приключение или скоростно влакче преминаващо през множество възможности, но и опасности, а причината за това е, че самите те са смели, харесват или привличат предизвикателствата, ситуации, в които трябва да се борят, за да защитят позициите си, за да не подменят интересите им, за да не ги изместят и т.н.

Животът им е успешен, но не лесен, трябва съзнателно да избягват безсмислени битки, които ги изтощават или пък да не разпилеят иначе прекрасната си енергия в различни посоки…

Много емоционални, „горят“, а не „тлеят“ и с тях винаги е интересно, поне в повечето случаи…

Професионална реализация: реализират се отлично там, където има възможност да демонстрират собствените си качества- интелектуални, творчески и без да бъдат ограничавани. Имат отлични данни за „състезатели“- буквално и в по-широк смисъл.

Партньорски отношения: завладяващи и интересни партньори, привлекателни за противоположния пол. В повечето случаи се обвързват в по-късна възраст, след като Сатурн е направил едно пълно завъртане, тоест след 28/30 годишна възраст, ако това все пак се случи по-рано, тогава трябва да овладеят част от своя темперамент, иначе връзките им ще са подложени на изпитание.

Мистично значение: показва мъдра личност, която не се страхува от опасности, смела и одухотворена. Такива хора са закриляни от Съдбата и усещат това влияние в най-трудните си моменти.

Символ: Предизвикателство

Известни личности родени на тази дата са: Жюлиет Бинош- френска актриса, Орнела Мути- италианска актриса, Бритни Сноу- американска актриса, Матю Грей Гъблър- американски актьор, Тифани Лий- американска актриса, Армен Назарян- български борец, Фахрадин Фахрадинов- български актьор.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *