Стрелец

седмичен хороскоп зодия Стрелец 09.12-15.12

Безспорно нараства самочувствието и позитивизма ви, благодарение на нарастващото ви влияние над околните или странични фактори благоприятстващи реализацията на личните ви намерения.

В понеделник семейните дела обсебват вниманието ви по различни поводи. От вторник до четвъртък приповдигнатото ви настроение ви въвлича в ситуации с „непредвидим” край.

Тези дни са на големи възможности, но и на обрати, при условие че прекрачите определени граници. Внимавайте! При всички случаи ще притежавате огромен творчески заряд, който да претворите в различни и емоционално наситени събития. Позитивния край до голяма степен ще зависи от чувството ви за мярка.

Свободните Стрелци ще имат шанс да започнат нова и вълнуваща връзка. Обвързаните ще са социално активни, ще създадат нови контакти, някой от които могат да прераснат в любовна авантюра. В понеделник Марс навлиза във Везни и в следващото полугодие вие ще прекроите бъдещите си планове, ще увлечете след себе си съмишленици, като изоставите някой стари връзки или коренно промените социалната си среда.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *