Телец

седмичен хороскоп зодия Телец 09.12-15.12

Вашите чувства са под „строгия контрол” на прагматични оценки и нагласи, в резултат на пре-осмислен опит, така че едва ли ще си позволите вид фриволност или лекомислие. Дори напротив.

Предизвикателствата при вас ви насочват към упорита работа и настойчивост, благодарение на които ще се промени за дълго време ритъма на ежедневието ви. Ако сте служител във фирма, ще се оформят нови изисквания и/или условия на труд, към които ще трябва да се приспособите.

В друг вариант- разбирате какво ви пречи по пътя към себе-осъществяването, кои са кои са „подмолните течения” спиращи кариерното ви развитие. „Който владее информацията, той владее положението” – тази поговорка подчертано се отнася за вас сега и вие можете да извлечете реални ползи, ако разкриете някаква тайна и се възползвате от скрити /нерегламентирани/ източници. Не си позволявайте обаче, да ви забъркват в интриги, последиците ще са негативни и дълготрайни.

Полезно е да се пазите и от вид „разобличаване”. Бъдете открити, не преминавайте вид морални граници и ще преминете по-леко през този предизвикателен период. През цялата седмица сърдечността е на заден план, не допускате хора лесно в сърцето си или, ако това се случи, внимателно се преценяват ползите…Обвързаните предизвикват разяснителни разговори в края на седмицата.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *