Везни

седмичен хороскоп зодия Везни 09.12-15.12

Важно събитие през тази седмица е навлизането на Марс в собствения ви зодиакален знак, защото ще остане там почти до края на юли. През това време вие ще почувствате прилив на енергия, ще станете по-инициативни, понякога агресивни. Мнозина ще проявят неспецифични за тях черти, като повече устойчивост при отстояване на лично мнение, желание за конкуренция, повишен стремеж за „разчупване” на статуквото и заемане на по-високи позиции в обществото.

През този дълъг период ще се менят и възможностите и нюансите на реализация на горе-споменатата тенденция. Но при всички случаи е важно да се оцени „енергийната помощ”, която ще ви бъде предоставена. Ако не я реализирате в определена посока, тя ще намери израз като нервност, подчертана зависимост от партньорски настроения и странични, независещи от собствената ви воля фактори.

От понеделник до четвъртък ще е наложителна известна „пренастройка”, която ще е повод за емоционални реакции, в по-сложен вариант- спорове и обтягане на връзки. Полезно е да не се поддавате на провокации и настроения, така ще си спестите някой недоразумения. От друга страна, социалната ви активност ще е оформи обстоятелства да създадете нови и полезни, и/или приятни контакти.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *