Овен Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 10 април

Родените на 10 април са лидери със силна воля, любознателни и неспокойни характери. Рядко се примиряват с посредствени позиции за това често пътуват, придобиват отлична професионална квалификация и/или образование, поставят си високи цели, които преследват с много плам.
Имат значими  изисквания към самите себе си и към околните, това се превръща в стимул да учат, да разширява знанията си, перманентно да обновяват начина си на съществуване, защото за тях животът е предизвикателство, “бързо течаща река”, “полет високо в небето”, “вятър в клоните на дърветата”. Рутината, еднообразието ги уморява повече, отколкото усилието да се изкачат нови и по-високи върхове. Обичат развитието, промените и често сами ги предизвикват.
В професионалната си реализация се стремят към занимания, в които имат достатъчно свобода на действие, за да разгърнат лидерски или творчески способности. Не приемат ограниченията и поемат по път, който е свързан с пътувания, усвояване на нови знания, вид мобилизация…Ако злоупотребят със силата си, застрашени са от обрати  предимно до 28г. След това всичко зависи от индивидуалния хороскоп.
В личния си живот харесват и привличат партньори, които са интелигентни, комуникативни, които преди всичко трябва да уважават, да им се възхищават. Човека до тях също така трябва да проявява достатъчно толерантност и разбиране, да се съобразява подчертано с някой странности от характера, иначе- отпада. Не се привързват и задържат лесно…
Мистично значение: животът е битка, съревнование с явни и тайни врагове, собствени страхове или други слабости. Все пак, това е човек закрилян от Съдбата, който е победител почти по призвание.
Известни личности родени на тази дата са: Омар Шариф- египетски актьор, Стивън Сегал- американски актьор, Роберто Карлош- бразилски футболист.

160px-Steven seagalpa

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *