Везни

Седмичен хороскоп зодия Везни 10.02-16.02.2014г.

Везни
Ако има някаква неустойчивост, несигурност в кариерното ви развитие това ще се усети като „леко земетресение” от понеделник до сряда. А може и да е кардинална промяна, все пак зависи от личното ниво на развитие. Така или иначе тези дни са много показателни за бъдещото ви развитие.
Провокации, които да ви дестабилизират ще има, особено за родените през първата и втората декада. Това може да са семейни обстоятелства, авторитет, който ви е иззел „контролния пакет акции” от ръцете…вариантите са много. При ретроградния Меркурий сега обаче е по-подходящо да се правят равносметки, а не да се вземат важни решения, не го забравяйте!
От 13 до 18 февруари действията ви попадат под протекцията на Слънцето, бих казала, че всичко, което предприемете ще бъде съпътствано от доза късмет. Възползвайте се!
Същевременно финансовото ви състояние се усложнява и изисква, насочва ви към пестеливост и избягване на всякакви рискове и авантюри.
Пълнолунието в четвъртък и петък ви връща към някакви стари чувства и преживявания, които се възраждат. До какво ще ви отведе това- отговорът е в самите събития през това време…
В края на седмицата тонусът ви не е висок, подсъзнанието ви е силно активизирано, под влияние сте на преувеличени чувства, страхове и копнежи. „Подсъзнанието знае всичко”- твърди една мъдрост и може би е удобно да се вслушате във вътрешния си глас…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *