Скорпион

Седмичен хороскоп зодия Скорпион 10.02-16.02.2014г.

Скорпион
През тази седмица ще се наблюдава своеобразен пик от вид усложнения в семейството и дома ви. Пълнолунието в четвъртък и петък дава пълнота от знание в това отношение- на къде ви води житейският път, как се променя най-близката ви среда, в това число и обвързаност с любими хора, роднини и т.н. Обърнете внимание на тенденциите през тези дни. През тях изкристализират скрити перспективи, които в друг вариант ще се проявят и като неочаквани и нови възможности.
Съществува някаква подривна енергия зад гърба ви, която не ви позволява да разгърнете потенциала си в пълна степен, спира развитието ви. Това са обстоятелства или хора – извън вашата власт.
В понеделник, вторник и сряда ще получите много информация, пълнота от знания. Вероятността да проведете важни, емоционални и дори определящи бъдещето ви разговори са доста вероятни.
В края на периода можете да се разтоварите с приятели. Пазете физическото и психическото си здраве, не се претоварвайте!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>