Телец

Седмичен хороскоп зодия Телец 10.02.16.02.2014г.

Телец
През тази седмица напрегната конфигурация между Слънце и Сатурн подлага на изпитание социалния ви статус – кариерно развитие, брачни отношения и др. Налага се да се справите с някакво противопоставяне, да наложите волята си или пък да защитите авторитета си пред влиятелна личност. Това може да е по-възрастен роднина, шеф, брачен партньор и др.
Каквито и да са вариантите обаче, всичко напомня на ситуация, при която някой препятства развитието ви. Една мъдрост гласи, че ако не можеш да се пребориш с врага, е по-добре да го направиш свой съюзник. Помислете за този вариант в различни и подходящи за вашата действителност нюанси.
До сряда водите много емоционални разговори, закривате някаква тайна или си изяснявате истина.
В четвъртък и петък е Пълнолунието – обърнете внимание на тенденциите през тези дни – много са показателни за бъдещите ви перспективи /семейство, работа/. Ако е необходимо коригирайте нещо в линията си на поведение. Ако се чувствате удовлетворени през този период обаче, това ще е прекрасно обещание за успехи през следващите месеци.
В събота и неделя сърдечните взаимоотношения са лайтмотив в живота ви. Подходящи са разяснителните разговори, стига да не изгубите контрол над емоционалните си преживявания.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *