Риби Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 11 март

Родените на 11 март са емоционално експанзивни, интуитивни, вътрешният им свят от преживявания е богат и необятен, подобно на развълнувано море…

Изпитват перманентна нужда да се доказват пред околните, да получават подкрепа и одобрение от обкръжението си, вероятно по този начин те се чувстват по-уверени или пък това е начинът да разгърнат собствения си потенциал и по оптимално добър начин.

При всички случаи развиват комуникативните си умения перманентно, а с това и своите знания. Не рядко родените на тази дата придобиват отлична квалификация или под различна форма все продължават да се учат.

Привличат промените, харесват пътуванията, смяната на средата или подобно проявление действително се превръща в отключващ механизъм на нови и нови възможности.

С времето създават все повече връзки, които се превръщат в мост към собствените им успехи.

Все пак внимателно трябва да преценяват на кого се доверяват, особено до първото завъртане на Сатурн, тоест до 28/30 годишна възраст, за да се предпазят от подвеждане, разочарования, измами и само-заблуди.

Вечното им любопитство и желание да знаят, да са информирани, в съчетание с ярката им интуиция- се превръща във верен ориентир, благодарение на който успяват да изберат вярната посока и да преодоляват, избягват все по-лесно евентуални предизвикателства.

Тази личност притежава талант, множество качества, а опасността за нея може да се отключи под натиска на крайности в емоционалните преживявания, съответни и подобни реакции, които ако не се овладеят може да я дестабилизират.

Професионална реализация: могат да се реализират отлично в сфери, в които използват своите знания и интелект в посока за помагат на другите, ако си сътрудничат, социално по-активни са, пътуват или работата им не е рутинна.

Партньорски отношения: могат да бъдат доста сърдечни и отдадени партньори, но привличат такива, които са силни, доминиращи. В друг случай- трябва да внимават да не злоупотребят с доверието и добротата им, компромисите са уместни, но в определени граници и това не бива да се забравя.

Мистично значение: показва личност, която трябва да се освободи от вид зависимости в лицето на хора, на които държи, също- от собствените си крайни емоционални преживявания, очаквания, тогава ще постигне успехи над средното ниво.

Символ: Зависимост

Известни личности родени на тази дата са: Рупърт Мърдок- австралийски предприемач и медиен магнат, Джон Бароуман- шотлански актьор, Терънс Хауърд- американски актьор, Алекс Кингстън-американска актриса, Тора Бърч- американска актриса, Стела Банкова- български политик, Стефания Виляреал- мексиканска актриса.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *