Скорпион

седмичен хороскоп за 11.11-17-11

Скорпион
В понеделник и вторник творческия ви потенциал е много висок и съответно може да ви донесе реални ползи, ако не финансови, то поне морални. Любими хора /деца, любовници/ ще са източник на силни и трансформиращи емоции. Възможно е и да чуете думи, които дълго да помните след това.
Информацията и общуването през целия период ще са носител на дълбоки емоционални преживявания, някой от които ще отключат и нови нагласи, приоритети за бъдещето.
Ако сте сами и нямате партньор, но активно си търсите, вероятността сега да се влюбите „внезапно” въобще не е за пренебрегване.
В сряда и четвъртък сте по-натоварени на работното място, ако имате недоброжелатели или съществуват не разрешени проблеми, свързани със служебните ви ангажименти, те ще се изяснят в сряда и четвъртък.
До края на седмицата въздействате силно на околните чрез речта си, авторитетът ви расте и сте почти без конкуренция при преследването на определена цел.
През последните дни ще се отдадете на романтика или отношенията с партньора ви ще бъдат приоритет.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>