Овен Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 12 април

Родените на 12 април са много харизматични и чаровни натури. С дар словото си имат шанс да спечелят всеки и всичко към което се стремят, въпреки че често се учат по трудния път на опита, потенциала им може да е по-висок, отколкото реалните постижения, понякога по външни и независещи от тях причини, а в други случаи- липса на ясна посока, разпиляване между различни възможности и т.н.
Постигат успехи по нетрадиционни пътища, не рядко чрез пътувания, особено перспективни са инициативи и връзки с чужбина.
Философска мисъл, отличен манипулативен усет, силна интуиция в съчетание с практичен подход и шанс да се реализират навсякъде, където могат да претворят творческата си и остра мисъл, яркия си индивидуализъм.
В личния си живот са харизматични, градят връзките си върху високи идеали, понякога пак така преувеличени изисквания. Но не им е лесно да правят компромиси със своите представи, норми, лично пространство и цели. Трудно се обвързват преди 28/30 години, преди да изберат посоката, ако това се случи, тогава контактите ще се “проверяват” за толерантност или направо ще са застрашени от разпад.
По правило- положителен и независим дух, притежаващ и доза късмет, така че в повечето случаи преобръщат негативите в позитиви.
Мистично значение- стремежът към съвършенство води до духовно развитие, прозрения, прояви на дълбоко вникване в първопричините на случващото се, отвъд видимото. . Човек търси и намира истинската стойност на всичко ценно в живота и то придобива нови измерения. Това понякога може да доведе до разочарования, а в други да се открият качества и възможности, където преди не са били забелязани. Най-много ще се държи във времето на “истината”- в един по-широк смисъл, която ще е гаранция за успехите или щастието на всички нива…
Известни личности родени на тази дата са: Ед О’Нийл- американски актьор, Анди Гарсия- американски актьор, Йорданка Фандъкова- български политик, Десислава Тенекеджиева- българска актриса и певица.
210px-Yordanka Fandakova

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *