Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 12 октомври

Родените на 12 октомври са чаровници, които с лекота печелят симпатиите на околните.
Обикновено притежават отлично “дар слово”, с което могат да постигат почти всичките си намерения. Умеят да вникват в нуждите и очакванията на околните, да проявяват разбиране или пък да се постараят да отговорят на изискванията към тях. Въпреки философските им или идеалистични нагласи, те рядко или никога не губят практичните си цели от поглед, така че животът им обикновено е градивен и стабилен.
Ако поискат, са отлични манипулатори. Но по правило надделява одухотвореността…
Много по-емоционални са, отколкото са склонни да покажат, до степен на ранимост…
Професионална реализация: работата им трябва да е творческа и/или интелектуална, могат да бъдат добри оратори, да се занимават с реклама…С каквото и да се захванат обаче, то трябва да им носи добра материална обезпеченост, те се ориентират в тази посока и обикновено успяват.
Партньорски отношения: родените на тази дата са предразположени да страдат от предателства в личните си взаимоотношения, това ги кара да внимателно да избират своята компания във времето. Ценят и държат на своите близки, на семейството си, стремят се да го съхранят, в повечето случаи са надеждни партньори.
Мистично значение: показва личност, която умее да се концентрира, мобилизира пред трудностите и изпитанията и да се превръща в победител. Може да се превръща в пример за околните, че няма нищо невъзможно, когато човек не се отказва да се бори и разчита на упоритост, качества, амбиции за постигане на желания резултат.
 Известни личности родени на тази дата са: Рангел Вълчанов /български кинорежисьор/, Лучано Павароти/ италиански оперен певец/, Алексей Кудрин /руски политик/, Хю Джакман /австралийски актьор/, Сашка Васева /българска поп-фолк изпълнителка/.
HughJackman

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *