Овен Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 13 април

Родените на 13 април са много амбициозни, енергични и инициативни. Умеят да отсяват приоритетите си в живота, рядко губят целта си от поглед. Това в известна степен гарантира добър социален статус, финансови успехи над средното ниво.
Мисълта им е творческа, изобретателна и логична едновременно.
Лидери по природа, които могат да създават дълготрайни връзки с партньори, които или отговарят на изискванията им или отпадат от живота им. Ако все пак попаднат на подходящ човек, с който градят общото си бъдеще и на база взаимно уважение, помощ в един по-широк смисъл, тогава могат да проявяват и лоялност, постоянство. Държат на сигурността и отлични социални позиции, правят много или всичко, за да го постигнат.
Все пак имат силно Его, ако то бъде засегнато, тогава са склонни са  да действат импулсивно, което ги въвлича в рискови ситуации и възможност да „започват отначало”.
Мистично значение- лъжливи цели, могат да поставят личността в ситуации на измамна безопасност. За да се предпазят в течение на времето постоянно ще променят оценката си за всичко ценно, то ще придобива нова стойност, ще се пренареждат приоритетите в живота, хора, обстоятелства, така че онова, което ги прави истински щастливи да се задържи при тях, а останалото ще отпада…
Известни личности родени на тази дата са: Макс Моузли- президент на ФИА, Гари Каспаров- руски гросмайстор, Едуард Фокс- английски актьор.
kasparov

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *