Телец

Седмичен хороскоп зодия Телец 13.01-19.01.2014г.

Телец
Преосмисляне на поведението и обвързаността ви през тази седмица ще бъде провокирано на различни нива и ще ви направи „по-меки” и гъвкави в общуването. Обективно, настоящата тенденция ще създаде благоприятни условия, така че да можете да разчитате на по-възрастни или авторитетни лица- те ще се превърнат в източник на известна стабилизация в живота ви. В друг вариант- осланяте се на установен вече авторитет, движите се по „отъпкани пътеки” и така преодолявате опасността от обрати в ежедневието ви.
А сега то е наситено със събития, диктува се от по-напрегнатата ви работа, повишена конкуренция или лични амбиции.
В понеделник и вторник чисто материални въпроси обсебват вниманието ви и изискват вид адаптация, трансформация на предварителни планове.
От сряда до петък получавате ценна информация, ако сте служител във фирма тя ще даде яснота на бъдещите ви позиции. Водите интензивни разговори, които могат да променят статуса ви. Помнете, че това са дни, през които преобладават преувеличените чувства и желания, думите са „емоционално оцветени”, така че ако им се поддадете на този етап това ще ви изиграе лоша шега, ще ви подтикне към грешни решения, изказване на крайни и не премерени думи.
От друга страна Пълнолунието за вас ще маркира някаква „пълнота” от знание, свързана с ежедневни процеси като професионална ангажираност, условия на съществуване и др. Сега е целесъобразно да наклоните „везните” във ваша полза, защото моментът се тълкува и като „превратен”, важен поне за следващите две седмици.
Разширете хоризонтите си и общувайте с повече хора далече стоящи от вас като положение в пряк и преносен смисъл. Това ще оформи нови и по-благоприятни възможности, ще ви се възвърне със съответните ползи.
В края на седмицата сърдечността във взаимоотношенията са определящи за настроението ви. Ако се чувствате обичани, това ще означава, че за дълго сте поели в правилната посока, при условие, че изпитвате вид неудовлетворение ще трябва да вземете мерки, защото до началото на март тенденцията ще ескалира в значителна степен.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *