Дева

Седмичен хороскоп зодия Дева 13.01-19.01.2014г.

Дева

Имуществени и материални въпроси за разрешаване „гълтат” голяма част от енергията ви. Всъщност финансовото ви състояние рефлектира пряко и върху сърдечността, която клони към усложнения, особено ако съществуват пропуски и „дупки” в общия ви бюджет.
Пълнолунието в средата на периода до голяма степен набелязва слабите и силните места на сърдечната ви обвързаност. Но тенденцията може да обхване не само степента ви на ангажираност с партньори, а и пораснали деца, около които се завихрят някакви промени.
От тази седмица ритъмът на ежедневието ви постепенно ще се ускори по различни поводи и тенденцията ще продължи почти до края на февруари. Възможно е това да е продиктувано от повече задачи за отхвърляне, нови професионални ангажименти или други, които пряко ще благоприятстват позициите ви. Повечето от вас ще са много заети, но това пряко /според положените усилия/ ще рефлектира върху вашия статус.
В понеделник и вторник са актуални въпроси с кариерното ви развитие, привличате внимание, получавате „оценки”. Имайте го предвид и дайте най-доброто от себе си.
От сряда до петък разбирате на кого можете да разчитате и кой само се възползва от вас и в личен и в професионален план. Отговорите ще са повод да прекроите някой планове или важни отношения.
В края на седмицата се чувствате изморени, нуждаете се от почивка или предпочитате компанията само на близки хора.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>