Везни

Седмичен хороскоп зодия Везни 13.01-19.01.2014г.

Везни
Важно за родените в този зодиакален знак е да намерят някаква вътрешна опорна точка, която да възстанови равновесието в душата им. Това може да е хоби, постигане на малки цели, една по-философска мисъл и др.
Мнозина от вас изпитват известна тревожност или несигурност, напрежение, което се диктува от променени условия и необходимостта да се нагаждате постоянно към тях.
Доста от вас „отключиха” програма на амбициозни планове свързани с по-голяма независимост, вид лидерски позиции и сега трябва да защитят „завоюваното” под влияние на различни провокации.
В понеделник и вторник общуването може да ви донесе някакви ползи, вид удовлетворение или поне получаване на ценна информация.
От сряда до петък е препоръчително да сте максимално активни, да действате „целесъобразно” във връзка с кариерното ви развитие. Дните са определящи поне за две седмици напред, а оформените перспективи ще покажат своеобразен „таван” от възможности за реализация.
Овладейте емоционалните реакции, които ще рефлектират и върху домашната обстановка, най-близките ви хора.
Някой песимистични оценки скоро ще бъдат заменени от креативни и творчески идеи, способни да внесат ведрина в живота ви.
Последните дни на седмицата са емоционални, приятели или новини от тях разнообразяват ежедневието ви.
В личен план ви се налага да правите компромиси или поне така ви се струва, че сте „притиснати” и неразбрани…
Периодът не е подходящ за започване на нови интимни връзки.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *