Стрелец

Седмичен хороскоп зодия Стрелец 14.04-20.04.2014г.

Стрелец
Ентусиазмът ви през настоящия период може да бъде изгубен под влияние на чисто материални въпроси за разрешаване, особено в понеделник и вторник.
Повечето от вас са принудени да разчитат на себе си или пък, ако стабилното им финансово и професионално развитие зависи от други хора, това ще генерира голямо напрежение, дори противопоставяне.
Разходите на мнозина са нараснали в пъти, под влияние на различни и независещи от тях фактори. Препоръчително е да не се поемат допълнителни рискова, а може би и да се прави точен отчет – приходи-разходи, така че да не останете на червено.
Въпреки всичко до 23 април сте много пробивни и харизматични, дейни и инициативни със съответните положителни последици.
Сърдечни връзки и приятелства се „тестват” за устойчивост.
Доста от вас могат да започнат внезапно нов любовен романс, но пак така „внезапно да го прекратят”.
Семейните стрелци са под влиянието на странна емоционална зависимост и необикновени преживявания у дома. Всъщност, домът ви сега е като „оазис” сред бурно море. Дори и да има някакви недоразумения, пак ще са по-лесни за разрешаване и ще водят до вид устойчивост, отколкото „външните” предизвикателства…
Най-хубавите ви дни са петък и събота.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>