Скорпион

седмичен хороскоп 14.10-20.10

Скорпион
Вие приключвате личната си година и традиционно в такъв период се правят равносметки, намалява желанието за публичност, тонусът не е твърде висок.
От вторник тази тенденция ще се усили, като някой ретроспекции или пък настоящи събития ще ви разочароват от определени приятели и сърдечни връзки. Това ще е добър повод да осмислите бъдещите си планове.
Добрата новина е, че сте се сдобили през изминалото време с повече авторитет, благодарение на упоритостта ви, а и на повишените ви амбиции.
Мнозина от вас, особено родените в първата декада, бяха натоварени с огромни отговорности, а търпението им беше подложено на изпитание. Помислете сега, какво да оставите в миналото и как да продължите напред. Поради различни астрологични фактори, бих казала, че моментът е особено подходящ за това.
Не ви препоръчвам да започвате нови романтични взаимоотношения, а и трудно би се осъществило такова намерение на този етап.
Тенденцията ще се промени във ваша полза след 20 октомври.
На работното ви място възникват постоянно някакви различни от очакванията ви обстоятелства, които ви държат в напрежение. Това изисква полагане на не малко усилия и би трябвало те да бъдат адекватно възнаградени или оценени до края на седмицата. Ако въпреки всичко проблемите преобладават, то задължително ще ескалират след сряда със съответните последици.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>