Телец

Седмичен хороскоп зодия Телец16.12-22.12

Телец
Пълнолунието в началото на седмицата засяга материалното ви положение и дава отговор на какви ресурси можете да разчитате през следващия месец, какъв „връх”от постижения, съответно-възнаграждения се оформят.
Същевременно се актуализират някакви стари дългове- в пряк и преносен смисъл, което е повод за спорове и вземане на решения.
От сряда до петък водите емоционални разговори, които в различни варианти преобръщат представите ви за определени хора от близкото ви обкръжение. През това време се разбира на кого да имате доверие и да разчитате, евентуално- кои личности само ви натоварват без никакви перспективи…
Управителят на вашата зодия – Венера, сега ви кара да изпитвате голяма доза скептицизъм, дори песимизъм. Възможно е да се чувствате не достатъчно обичани, но също така е вероятно самите вие да сте по-претенциозни и с високи очаквания към околните. Вгледайте се в себе си, направете си нужния анализ какво да „нагодите” и не позволявайте да нахлуе „студ” в душата ви. Това е по-лесния начин да се справите с предизвикателствата, отколкото да искате да промените света!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *