Везни

Седмичен хороскоп зодия Везни 16.12-22.12

Везни
Повечето Везни интуитивно усещат важността и трансформиращия етап на своето личностно израстване. Сега вие сте или много дейни, нетърпеливи и целеустремени, или пък – изнервени, при условие, че сте притиснати от обстоятелства и не можете да ги контролирате, а трябва само да се съобразявате с предизвикателствата. А такива има, особено за родените през първата декада на зодиака. До каква степен сте способни обаче да отстоявате себе си и интересите си, в повишена конкурентна среда, става ясно до средата на януари.
В понеделник и вторник бъдете максимално социално активни, защото можете да получите ценна подкрепа, информация или неочаквана полза за бъдещото ви.
От сряда до петък дните са критични или способни да ви „превключат на други релси” , да променят направлението на личностното ви развитие или поне намерения. Не губете целта си от поглед, не забравяйте какво ви прави щастливи и няма да объркате посоката!
В края на седмицата сте търсена и предпочитана компания, така че едва ли ще скучаете.
Партньорските отношения – лични или делови са съпътствани от напрежение. Бъдете по-толерантни, не се поддавайте на провокации, за да преминете по-леко своеобразния тест за лоялност и устойчивост на важни за вас връзки!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *