Рак

Седмичен хороскоп зодия Рак 17.02-23.02.2014г.

Рак
Преминаването на Слънцето в зодиакалния знак Риби на 19 февруари ще ви насочи към една по-философска мисъл. Общуването с роднини или хора далеч стоящи от вас – в пряк и преносен смисъл ще ви зарежда с особен вид енергия и магия, ще ви отведе към друго духовно състояние.
Напрегнатият аспект между Сатурн и Меркурий ще подложи на изпитание връзката ви с онези, които са близко до сърцето ви- интимен партньор, пораснали деца…В друг вариант самите те изпитват някакви затруднения в личния си живот и това рефлектира върху вас самите.
При всички случаи сърдечните дела ви насочват към вид песимизъм, равносметки, в оптимален случай- свалят розовите ви очила.
В понеделник чрез общуване имате шанс да получите съществена информация, а и да извлечете ползи.
Във вторник и сряда семейството обсебва вниманието ви по различни поводи. За да насочите събитията в позитивна посока би трябвало да сте по-умерени в претенциите. Колкото са по-големи очакванията ви, толкова е по-голяма и вероятността да си навлечете неприятности или поне да се разминете с желанията си.
В четвъртък и петък сте емоционални и сами ще предприемете стъпки, които да ви изведат от чувство на неудовлетвореност. От една страна звездите ще ви подкрепят в намеренията, ще съдействат за възможността да сте по-убедителни, но ако преминете определени граници и загубите връзка с реалността-образно казано ще се въвлечете в сложно положение, което ще ви влияе дълго време.

В края на периода сте-по заети отколкото ви се иска може би. Едва ли ще скучаете или почивате…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>