Везни

Седмичен хороскоп зодия Везни 17.02-23.02.2014г.

Везни
В понеделник ви е трудно да се концентрирате или да се заемете с текущи задължения.
Във вторник и сряда сте много емоционални и сте способно сами да превъртите „колелото на Съдбата”. Посоката все пак ще зависи от личните ви желания и поведение, но е добре да знаете, че през тези дни Луната ще осветява личността ви подобно на прожектор, а вие ще сте на сцената под светлините и вперените към вас погледи- образно казано. Имайте го предвид, за да извлечете ползи, а не да предизвикате загуби. Все пак в душата на мнозина е неспокойно и този факт рефлектира върху отношенията ви с най-близките. В този смисъл до средата на седмицата е целесъобразно да не се поддавате на преувеличена чувствителност, да канализирате насъбралата се енергия в подходяща посока.
През тази седмица Марс от вашето поле на личността забавя максимално видимото си движение и по подобен начин ви кара да забавите темпото…
От сряда служебните ангажименти постепенно ще наберат скорост и през следващите седмици вие ще сте все по-заети, ежедневието ви ще е наситено със събития. В друг вариант приоритет ще има кариерното ви развитие.
В средата на седмицата материалното ви положение е доста нестабилно, защото харчите повече, отколкото получавате или поради факта, че задоволявате лични прищевки, помагате на любими хора- деца, любовници и др.
Внимавайте чисто материални въпроси да не рефлектират негативно върху сърдечните ви връзки!

През последните дни на седмицата се разтоварвате в приятна компания, пътувате, търсена и предпочитана компания сте.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *