Скорпион

Седмичен хороскоп зодия Скорпион 17.02-23.02.2014г.

Скорпион
На 19 февруари Слънцето ще премине в зодиакалния знак Риби и постепенно ще ви обземат някакви романтични нагласи, ще бъдете по-емоционални, но и привлекателни за околните. Усилват се бляновете за взаимност и обич, ако сте сами това може да доведе до вид психическо разтройство или пък да ви подведе да сте по-инициативни в търсенето на нов партньор. Ако намеренията ви се осъществят през тази и следващата седмица и вие си намерите любим човек, то той ще остави трайни следи в съзнанието ви, тенденцията може да се тълкува и като кармична връзка, особено за родените през първата декада.
В семейството ви обаче ескалират някакви напрежения, конфликт между авторитети или поколения. Така или иначе всичко отминава, но понякога последиците остават – имайте го предвид и бъдете по-гъвкави в общуването.
В понеделник сте социално активни, но подчертано зависите от настроенията или изискванията на колектива. А в последно време околните дестабилизират собственото ви положение. Тенденцията може да се задълбочи във вторник и сряда. През тези дни събитията явно не са под контрол, внимавайте да не ви въвличат в интриги. Огледайте се и идентифицирайте „подмолните течения”, онова което препятства личната ви реализация, а и чувство на щастие. Възможно е да получите ясни сигнали в тази посока.
В четвъртък и петък силата е на ваша страна, получавате мощен импулс да се докажете и можете да постигнете успехи, да наложите авторитета си, стига да не прекрачите определени граници и да не злоупотребите със създалото се положение.

През последните дни ви се налага да се съсредоточите върху чисто финансови въпроси за разрешаване. Някой ще харчат повече за удоволствие или любими хора –деца, любовници и др. Ако това ви носи и удоволствие, всичко е наред, защото „загубите” не са решаващи или пък трайни.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>