Рак

Седмичен хороскоп зодия Рак 17.03-23.03.2014г.

Рак
През цялата седмица се очертават нови и „внезапни” шансове да утвърдите авторитета си, да се изкачите едно стъпало по-нагоре по йерархичната стълбичка. Тенденцията ще се усили през следващите две седмици, когато дребни ваши действия ще имат голямо отражение върху бъдещето ви. Колкото сте по-инициативни или недоволни от настоящите си позиции и статукво, толкова е по-голяма вероятността да осъществите вид промени. Една поговорка гласи:”Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне” и тя сега в голяма степен важи за вас. Ако обаче е на лице само „желание”, а липсват конкретни действия в подходящата посока, в такъв период е твърде вероятно те да бъдат наложени от вън и ще имат по-скоро стихиен характер.
В понеделник и вторник сте напрегнати, дните са по-подходящи да обърнете внимание на семейството си, отколкото да предприемате важни стъпки касаещи общественото ви положение и имидж.
В сряда Меркурий ще премине в Риби и през следващите две седмици ще почувствате подкрепата на любими хора, а общуването с одухотворени личности или такива, които са далеч от вас /в пряк или преносен смисъл/, ще ви зареждат с много сили, ще очертаят допълнителни перспективи, ще са източник на положителни перспективи.
Много сте емоционални, но ще получите адекватна сърдечна подкрепа от когото и когато ви потрябва.
В края на седмицата сте много ангажирани, ежедневието е динамично, изпълнено с вълнуващи и приятни преживявания.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>