Скорпион

Седмичен хороскоп зодия Скорпион 17.03-23.03.2014г.

Скорпион
През тази седмица ежедневието ви ще доста динамично, изпълнено с ангажименти. Голяма част от скорпионите ще се разкъсват между служебни задачи за изпълнение и такива, които са свързани с дома и най-близките им хора.
От 18 до 26 март, попадате под влияние на ярки емоционални преживявания и мнозина ще се почувстват като „омагьосани”. Не е изключено някой „да напише поема за вас” или така да ви се обясни в любов, че това да остави трайни следи в сърцето ви.
От четвъртък Слънцето е вече в Овен ,а за вас това означава повече работа, повече действия, които ще направят ежедневието ви напрегнато, но и динамично, изпълнено с не една допълнителна възможност.
Ако сте безработни и си търсите реализация, препоръчително е да направите нужното през следващите три седмици.
Пазете се от скрити врагове и недоброжелатели. Колкото са по-високо амбициите ви, толкова по-активна позиция ще заемат противниците ви. Това не бива да се приема като препятствие, а като стимул и съществено обстоятелство ,което е добре да се има предвид.
От сряда до петък Луната е във вашия зодиакален знак и вие определяте „правилата на играта” в голяма степен.
През почивните дни сте прагматично настроени, утвърждавате авторитета си, извличате някакви ползи.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>