Овен Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 18 април

Родените на 18 април са заредени с много огнена енергия и ентусиазъм, борбеност и високи амбиции. Силно личностно присъствие, обикновено добри морални устои, открит характер, ясни житейски приоритети.

Животът за тях е битка, в която постоянно  воюват и се доказват, налага се да са мобилизирани и дейни, рядко  си позволяват отпускане. Благодарение на забележителна  упоритост, воля и инициативност- успяват да постигнат вид стабилизация и морално удовлетворение.

Това са лидери по природа, които умеят да налагат мнението си, утвърждават авторитета си, но не даром, а следствие на демонстрирани качества, чрез които преодоляват всички предизвикателства.

Имат добре оформено мнение, което не се влияе лесно  от външни фактори. Това понякога е предпоставка да се учат по трудния път на опита, може да им коства сблъсък с предизвикателства в лицето на конкретни хора или вид спонтанно възникнали обстоятелства, които оставят трайни следи в съзнанието или направо водят до обрати в развитието.

В професионален аспект се ориентират към работа, която води до материално  благополучие  и съвсем практично избират своя път. Имат отличен усет за печалба, могат да се реализират чрез собствен бизнес, предприемачество, отдават им се занимания с нови или високи технологии, финанси. Могат да имат усещането, че и “сам войнът е войн”, също, че се превръщат в “локомотив”, който дърпа след себе си всички от близкото си обкръжение.

В партньорските си отношения са лоялни, въпреки че непреклонната им воля може да създаде по един естествен начин напрежение в личните взаимоотношения, в по-неприятна форма- конфликти, които да водят до разрив. Все пак, когато обичат, обичат страстно и силно, така че в името на любовта могат да направят много или всичко, за да удържат онова, което ценят. Дълбоки емоционални преживявания водят до духовно пробуждане, особено през втората част от живота, когато всичко, на което държат придобива нова стойност.

Мистично значение- обаяние и прозорливост, природна интелигентност над средното ниво, защита от висшите сили. Родените на тази дата са призвани да бъдат победители, водачи за останалите, но на някаква цена или вид жертва.

Известни личности родени на тази дата са: Ваня Костова- българска поп-певица, Румяна Желева- български политик, Рут Колева- българска певица.
rumjna jeleva

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *