Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 18 октомври

Родените на 18 октомври са много силни характери, лидери по природа. Рядко оставят нещо на „случайността” , защото са много дейни, инициативни и амбициозни.
Обичат реда, дисциплината и чрез собствената си воля, организираност и в повечето случаи постигат успехи, които са над средното ниво или поне надскачат семейната си, рождена среда.
Имат високи и чисто финансови амбиции, които ги мобилизират и дърпат напред и нагоре.
Притежават  философска мисъл, която им помага в трудни моменти. Често вярата в собствените сили и възможности, ентусиазмът, с който преследват целите си и до краен предел- се превръщат в известна гаранция че ще постигнат онова, към което се стремят.
Склонни са да изпитват вътрешно противоречие между това, което считат за редно и онова, което ги изкушава като желание, удовлетворение на личен интерес.
Може да пътуват, да живеят далеч от родния си дом и/или придобиват висока квалификация, ако това се осъществи им носи значими успехи.
Професионална реализация: имат отличен финансов усет, така че могат да бъдат отлични финансисти, мениджъри. Работата им трябва да е динамична, натоварена, дори чисто физически, за да разгърнат потенциала си, канализират по оптимален начин огнената си енергия, за да се задържат на едно място. Не понасят преки шефове над главата си, така че или самите те стават управленци или си избират занимание, което им дава повече независимост и свобода.
Партньорски отношения: в повечето случаи са завладяващи личности, които привличат с енергия, индивидуализъм, страст, така че не им липсва внимание и подкрепа. Но може да изглеждат и прекалено независими, така че партньорът до тях да се съобразява подчертано с тях, да ги следва или отпада от пътя им. Трудно допускат истински някой в сърцето и се обвързват в по-късна възраст, след 28/30 години, ако това се случи по-рано, тогава връзката е подложена на перманентно изпитание.
Мистично значение: показва чувствена натура, която е влюбена в живота, стреми се да гребе с пълни шепи от него. Разчита предимно на себе, често е само-жив и все така копнее за взаимност и любов. Символ: Възход.
Известни личности родени на тази дата са: Питър Бойл /американски актьор/, Жан Клод Ван Дам /белгийски актьор/, Слави Трифонов /български тв водещ/, Калинка Вълчева /българска актриса/, Зак Ефрон /американски актьор/.
zakefronjanklod

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *