Телец

седмичен хороскоп 18.11- 24.11

Телец
Вие сте под влияние на много силни емоции и въпроси свързани с „другите” изместват до голяма степен темата за собствените ви интереси.
През тази и следващата седмица може да ви се изясни на кого можете да разчитате, до каква степен партньорските ви отношения са градивни и перспективни.
Отговорностите, които носите, в последно време ви натоварват доста. Това може да е повод за разяснителни разговори в средата на периода. В друг вариант водите доста емоционални разговори, които да оздравят важни за вас взаимоотношения. Всичко, което е близко до сърцето ви от сряда до петък, придобива по-ясни форми като тенденция и надеждност след получена информация.
В четвъртък Слънцето ще навлезе в Стрелец и традиционно през това време вие ще трябва да промените нещо в собствената ви личност, така че да продължите своето развитие напред. В живота нищо не остава на „статични позиции”. В определени етапи се изискват съответни трансформации, които ще определят и следващите тенденции. Колкото е по-силна волята /Слънцето/, толкова в по-слаба степен ще бъдете притискани от обстоятелствата. „Нагодете” в себе си нови качества, които ще се окажат много полезни за авторитета и социалния ви статус през следващите месеци.
Свободните Телци ще имат шанс да срещнат вълнуваща личност. Връзка започната сега, може да се окаже дълготрайна, дори кармична.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *