седмичен подробен хороскоп

Седмичен хороскоп за 18.11-24.11

През тази и следващата седмица Меркурий ще продължи да „тъпче" около Сатурн, за да ди накара да усвоим някой уроци от миналото, да утвърдим убеждения, да прозрем истини под влиянието на натрупан опит. Такава позиция не дава шанс на
През тази и следващата седмица Меркурий ще продължи да „тъпче” около Сатурн, за да ди накара да усвоим някой уроци от миналото, да утвърдим убеждения, да прозрем истини под влиянието на натрупан опит. Такава позиция не дава шанс на
позитивни настроения, но пък практичните оценки и здравият смисъл ще са доста полезни, особено през първите дни на периода, когато истината и устойчивостта на убежденията ни ще се „провери” от некоректно предоставена информация, а и под напора на преувеличени емоционални преживявания.
До сряда Слънцето – символ на самочувствието и Егото ни, няма да е подкрепено от нито една друга планета и този факт у мнозина ще възбуди желание за „рекомпенсация” и само-доказване, но благодарение на вече изграден авторитет.
В друг вариант – ще реагираме според моментното си настроение, Луната /отговаряща за чувствата/, ще ни въвлече в сложни съждения, оцветени, но императивни и отключващи стремеж да се отървем от всичко утежняващо психиката ни.
Подходящо е да се вслушваме във вътрешния си глас, да се стремим да изградим реални образи и картини на бъдещето, така че да не изгубим вярната посока…
В четвъртък Слънцето ще навлезе в зодиакалния знак Стрелец и това ще се окаже като глътка въздух за огнените знаци – Стрелец, Овен и Лъв.
От 22 до 29 ноември влиянието на Нептун ще отслаби имунната ни система и ще ни направи по-податливи на инфекциозни заболявания.
Възможно е и да усетим недостиг на енергия, а волята ни да е по-слаба от обикновено.
До сряда пазете белите си дробове, по възможност пушете по-малко /при условие, че сте пушачи разбира се/.
В четвъртък и петък е подходящо да проведете вид очиствителна диета.
В края на периода да са внимателни и да не се пренатоварват онези от вас, които имат проблеми със сърцето и кръвообращението.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *