Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 19 октомври

Родените на 19 октомври са амбициозни и слънчеви характери.
Когато си поставят някаква цел често я преследват с голям ентусиазъм. Може да имат много и различни таланти, така че да се колебаят по кой път да поемат, а това може да направи животът им променлив и колеблив в успехите предимно до 28/30 годишна възраст.
Обикновено са честни, открити и много емоционални личности. Влияят се подчертано от мнението и одобрението на важни за тях хора, така че определящо условие за успехите им е да избират внимателно своята компания.
По различни поводи им се налага да балансират перманентно между свои и чужди интереси, виждания, мнения и т.н. Точно този баланс ще определи устойчивостта в живота.
Все пак това е дата, която показва, че роените на нея са закриляни от Съдбата и винаги могат да усетят това покровителство трудни, изпитващи за тях моменти, в крайна сметка може да се окаже, че всяко зло е за добро, да превъртат предизвикателствата в полза и т.н.
Понякога изпитват лека неувереност в себе си или сами си слагат спирачки, вид ограничения, това по правило се преодолява през годините с натрупването на повече опит и авторитет.
Професионална реализация: работата им може или трябва да е свързана с по-висока социална активност, да общуват с много хора, да създават или укрепват връзки, да печелят чрез дар словото си, убедителността си, вид взаимо-помощ. Могат да бъдат доста интуитивни, състрадателни и прозорливи, така че да бъдат полезни на обществото със своя интелект.
Партньорски отношения: емоционални натури, които могат да бъдат лоялни и загрижени за близките си. Все пак партньорските отношения често изглеждат неустойчиви или се нуждаят от прояви на повече разбиране. Високата емоционалност, ранимост, понякога своенравие, само-защитни реакции или променливото настроение се превръщат в опасност от усложняване на връзките. Това е преодолимо през годините…
Мистично значение: показва дипломатични личности, която може или трябва да се изказва пред публика, може да играе ролята на медиатор, който е полезен за обществото. Склонна е да изпада изпада в зависимости от хора или обстоятелства и трябва съзнателно да се стреми да избягва това. Символ: Дипломация.
Известни личности родени на тази дата са: Николай Добрев /български политик/, Олег Ковачев /български актьор/, Джон Фавор /американски актьор и режисьор/, Енрике Бернолди /бразилски автомобилен състезател/, Анѐс Жауѝ/френска актриса/.
nikolaidobrev

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *