Телец

Седмичен хороскоп зодия Телец 20.01-26.01.2014г.

Телец
Настъпи месецът на Водолея и през него постепенно ще придобият нова сила въпроси свързани със социалния ви статус – от кариерно израстване до съпружески отношения.
Всичко това се случва на фона на повишаващо се влияние над вас на определена личност, с която трябва да се съобразявате. Вид авторитет, който гълта голяма част от вниманието, а и енергията ви.
Важно е сега да се стремите към повече толерантност и гъвкавост в действията, защото вид преговори, от които можете да имате полза не протичат гладко.
Поставени сте в напрегната и конкурентна среда, тенденцията се усеща в ежедневието – в работната среда или при изпълнение на друг вид текущи ангажименти. В зависимост от начина ви на живот и собствената ви активност…Най-силно ще усетите тази тенденция от вторник до петък, когато ще проведете важни разговори, ще получите интересна информация, показваща в значима степен „на къде духа вятъра”. Анализирайте и си направете своеобразен план за действие. Имайте предвид, че попадате под „властта” на чужда воля до средата на февруари. Как ще се „измъкнете” вие ще решите, но не бива да е чрез конфронтация, сега тя не ви е полезна, дори абсолютно противопоказана!
Пазете психическото и физическото си здраве!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *