Дева

Седмичен хороскоп зодия Дева 20.01-26.01.2014г.

Дева
Месецът на Водолея, който настъпва в понеделник е много благоприятен за професионалната ви реализация. Ако нямате работа е удобно да си потърсите през тази и следващата седмица- вероятността да ви харесат изобщо не е малка!
От друга страна положените от вас усилия се ценят по-достойнство, така че до края на периода ще получите вид сигнали в тази посока.
Съществува обаче и една друга тенденция, която е добре да спомена- възможно е да ескалира напрежение между вас и по-възрастно и/или авторитетно лице, което е способно дори да „преобърне” ситуацията около вас! Внимавайте!
Сърдечните дела са сложни и „трансформиращи”. Вие или изпитвате вид неудовлетворение от човек, който ви е на сърцето /любовник, пораснало дете/ или самият той има някакви проблеми, които гълтат голяма част от ресурсите ви- психически и чисто финансови.
В такова положение сте почти до края на февруари. Време през което е целесъобразно да си направите анализи и да канализирате бъдещите събития в подходяща за вас посока.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>