Везни

Седмичен хороскоп зодия Везни 20.01-26.01.2014г.

Везни
Месецът на Водолея, който започва от понеделник ще повиши творческата ви енергия, ще съдейства за по-голям позитивизъм и шанс да насочвате вид перспективи в желана от вас посока.
Всъщност, още през тази седмица вие ще усетите настоящата тенденция, като се оказвате в център на внимание, провокирате обстоятелства и промени, в основата сте на важни и пречупващи по един или друг повод събития. Разбира се степента на значимост на случващото се ще се определи от нивото на собствените ви амбиции и целеви действия като цяло. При условие, че не сте достатъчно дейни ще изпитате напрежение, тревожност, изблик на емоционални преживявания, които ще рефлектират върху най-близкото ви обкръжение или пък имидж- начин по който ви възприемат околните. Особено силно ще усетите това от вторник до четвъртък.
Материалното ви положение е нестабилно, повишени разходи или загуби са възможни в края на тази началото на следващата седмица. Не е подходящо да поемате рискове и да излизате извън рамките на определени граници. В противен случай, тези въпроси ще се превърнат в „спорни” и дори конфликтни точки с любими хора. В друг вариант ресурсите ви „изтичат”, за да задоволите нуждите на важни за вас личности…ако това са деца и неотложни разходи, всичко е наред…но друг вид инвестиции ще се тълкуват като неподходяща и/или нецелесъобразна инвестиция.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *