Стрелец

Седмичен хороскоп зодия Стрелец 21.04-27.04.2014г.

Стрелец
В месеца на Телеца ежедневието ви ще забърза своя ход, за мнозина постепенно ще се увеличат ангажиментите, ще се смени „ритъма” , чрез нови и/или допълнителни изисквания. Ако нямате работа, подходящо е да си потърсите през следващите три седмици- вероятността да си намерите подходяща е повече от вероятна.
Същевременно доходите ви продължават да са твърде нестабилни и чисто материални въпроси за разрешаване са способни да застанат между вас и любими хора, особено в понеделник и вторник. Пазете се от загуби през тези дни.
В сряда и четвъртък можете да очаквате подкрепа, извличане на ползи чрез преговори, разяснителни разговори и т.н. Интересни новини.
Търсена и предпочитана компания сте, с лекота привличате симпатии, печелите доверие…
В петък и събота мнозина ще предпочетат компанията само на близки хора или да си останат у дома. Нужда от почивка и/или да „презаредите батериите”.
В неделя сте емоционални, по-младите стрелци ще се въвлекат в бурни, цветни и запомнящи се любовни преживявания.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>